Nieuws

Diverse wijzigingen

Diverse wijzigingen

Een aantal pony,s hebben onze stal verlaten. Kyra v.h. Heufke en en Nina v.d. Gun zijn verkocht aan Lars Kessen. Maar ook Ogene v.h. Heufke heeft een nieuwe stal gevonden. Onze 1e premie hengsten Vancouver v. Spoorzicht en Elco v.d. Vijfmorgen zijn verkocht. Vancouver gaat naar Peter v.d. Rijt en Elco verhuisd Jaap v.d. Griend. Maar er zijn ook enkele nieuwe pony’s. Lady Love v. Stal Nieuwsoord een dochter van Nelantines v.d. Groote Woerd en de kampioensmerrie First Love v….

Lees Meer Lees Meer

2 Nieuwe hengsten

2 Nieuwe hengsten

Er zijn 2 nieuwe hengsten op onze stal. De zwartbonte definitief goedgekeurde 1e premie hengst Topper v.d. Kortenhof hebben wij voor dit seizoen gehuurd van Roel Ariaans. Ook hebben de grote maatse 2e premie hengst Jonhson v. Gelre gekocht. Johnson is zeer nauw verwant aan de kampioen in de grote maat van 2020 Kenwood v. Gelre.  

Diverse wijzigingen

Diverse wijzigingen

Diverse pony’s hebben onze stal verlaten. Cianna v.d. Drift met haar merrie veulen Nurlaila v.h. Heufke en Happy-Girl v.d. Olle Dijck met haar hengstveulen Nirvana v.h. Heufke. Ook Firona v.d. Veldhoeve is verhuisd en gaat naar Lars Kessen te Berg en Terblijt. Er komt wel weer een veulen. We hebben Nitteke v.d. Locht gekocht. Het is een dochter van onze hengst Grand Prix en de moeder is de door ons gefokt Hannah v.h. Heufke.

Nieuwe aanwinst

Nieuwe aanwinst

Een aantal pony’s hebben onze stal verlaten. Bonne-Fleur v.d. Uitweg, Jasmine v.h. Heufke, Kelsie v.h. Heufke, Luanne v.h. Heufke en via de veiling in Liessel is Keltic-Lady v.d. Hagerheidehof verkocht. Ze gaat naar Zuid-Duitsland. Maar er is ook een nieuwe aanwinst: Kyra v.d. Olle Dijck een dochter van Ultimo v.h. Heuvelshof zal van het hoge noorden naar Limburg verhuizen. Kyra is de 4e dochter van Ultimo op onze stal.